17. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Työelämän tietosuojalaki yksityisyyden turvana

Julkaistu 17.12.2015


  • Ari Rytsy, Toimittaja

Palkka- ja henkilöstöhallinnossa käsiteltävien arkaluontoisten tietojen kanssa on syytä olla tarkkana. Työelämässä yksityisyyttä turvaa työelämän tietosuojalaki.

Työmarkkinaosapuolten laatiman esityksen pohjalta 2000-luvun alussa syntyneellä työelämän tietosuojalailla on haluttu parantaa työelämän laatua turvaamalla yksityiselämän ja siihen liittyvien perusoikeuksien suojaa. Yleisenä lähtökohtana on, että työnantaja saa käsitellä vain työntekijän työsuhteeseen ja siihen liittyvien oikeuksien ja velvollisuuksien kannalta tarpeellisia henkilötietoja. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.
Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute