Tilausehdot

Tilausmuodot

Kestotilaajana saat lehden edullisimmin. Kestotilaus on voimassa toistaiseksi. Tilaus jatkuu automaattisesti kulloinkin voimassaolevaan kestotilaushintaan, ellei tilausta muuteta tai irtisanota kuukautta ennen laskutusjakson päättymistä. Tilaukset voidaan aloittaa mistä ilmestymispäivästä tahansa.

Vuositilaus on määräaikainen ja voimassa tilauskauden ajan, jonka jälkeen se päättyy ilman erillistä ilmoitusta. Tilaukset voidaan aloittaa mistä ilmestymispäivästä tahansa.

Tilauskausi on yksi vuosi tilauksen alkamisesta.

Maksaminen

Voit pyytää laskun joko paperisena tai verkkolaskuna. Tilaus laskutetaan yhdessä erässä, vuosi kerrallaan.

Ilmestymisajat

Tilisanomat ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Vuonna 2024 ilmestymispäivät ovat 19.1., 8.3., 10.5., 30.8., 11.10. sekä 5.12.

Tilauksen peruuttaminen

Tilaaja voi irtisanoa kestotilauksensa missä vaiheessa tilausta tahansa kuitenkin niin, että tilaus päättyy jo maksetun jakson loppuun. Tilaus peruutetaan puhelimitse soittamalla numeroon 09 6850 5755 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@taloushallintoliitto.fi.

Määräaikaiset tilaukset päättyvät automaattisesti tilausjakson jälkeen.

Henkilötietojen käyttö

Nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa Taloushallintoliiton viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Voit halutessasi kieltää käytön ilmoittamalla siitä Tilisanomien tilaajapalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@taloushallintoliitto.fi.

Rekisteriseloste ja tietoja henkilötietojen käsittelytoimista