Kumppanikolumni Kaupallinen yhteistyö: Netbaron Solutions Oy

NetBaron Aurinko­palvelulla® valoa ja tehoa yritysten liike­toimintaan

NetBaron Aurinkopalvelu® tarjoaa suomalaisen, monipuolisen toiminnanohjausjärjestelmän muun muassa huoltoon, tuotantoon ja taloushallintoon pilvipalveluna. Kaikilla selaimilla ja käyttöjärjestelmillä toimiva, yli 20 sovelluksen kokonaisratkaisu sähköiseen liiketoimintaan tilitoimiston ja yrittäjän avuksi.
5.10.2022
Netbaron Aurinkopalvelu

Yhdellä kirjauksella kotisivuilta kirjanpitoon

 

NetBaron Aurinkopalvelu® -sovellukset toimivat yhden kirjauksen periaatteella ja kerran syötetty tieto on helposti hyödynnettävissä eri sovellusten välillä. Esimerkiksi tarjouspyynnöstä on helppo tehdä tarjous, tilaus, lasku sekä kirjanpidon tapahtuma automaattisesti.

Automatisointi antaa aikaa keskittyä muihin tehtäviin

NetBaron Aurinkopalvelu® automatisoidaan usein toistuvat työt ja vähennetään inhimillisten virheiden mahdollisuutta. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja henkilöstön tehtäväkuormaa, jolloin yrittäjälle jää enemmän aikaa keskittyä toiminnan kehittämiseen.

Kirjanpito, toistuvat maksut ja pankkiliikenne automatisoidaan NetBaron Aurinkopalvelun® sähköisellä taloushallinnolla sekä saadaan hyöty irti joustavasta laskujen kierrätyksestä ja reaaliaikaisesta kirjanpidosta. Lisäksi uuden työaikalain mukainen työaikakirjanpito, palkkahallinnon ominaisuudet sekä monipuoliset kassa- ja laskutustyökalut ovat mukana samassa järjestelmässä.

Kausi- ja vuosiveroilmoitukset sekä muut viranomaisilmoitukset voidaan toimittaa sähköisesti suoraan NetBaron-järjestelmästä. Pankkiyhteyksillä on mahdollista hakea ja kirjata maksusuorituksia automaattisesti reskontrista aina kirjanpitoon asti. Reaaliaikainen tieto organisaation kassavirrasta ja taloudellisesta tilanteesta on aina saatavilla.

Verottajan integraatio-rajapinta (vero API) ennakonpidätystietojen noutoon

Olemme kesän aikana lisänneet NetBaron Aurinkopalvelu®-järjestelmässä olevaan Palkka-sovellukseen (Palkka-Baron) ominaisuuden, jolla pystytään automaattisesti noutamaan käyttäjän puolesta palkansaajien ajantasaiset verokorttitiedot suoraan järjestelmään, niiden palkansaajien osalta, joilla on voimassaoleva työsuhde.

Sovellus ilmoittaa käyttäjälle automaattisesti, kun uusia verokortteja saapuu palkansaajille. Tiedot saadaan päivitettyä helposti yhdellä napsautuksella palkansaajan tietoihin. Sovellus ilmoittaa myös uuden palkkalaskelman kirjauksen aikana, jos henkilölle on jo saapunut uusi verokortti ja ohjaa päivittämään verokortin.

Jos verokortin pidätysprosenttia on muutettu manuaalisesti suuremmaksi, sovellus ei tarjoa nykyistä verokorttia päivitettäväksi, jotta verokortin noudon yhteydessä tehty muutos pysyy. Ominaisuus on käytössä kaikilla Palkka-Baron käyttäjillä veloituksetta.

Reaaliaikaisesti yhdessä asiakkaan kanssa

NetBaron Aurinkopalvelun® avulla kaikki prosessit voidaan hoitaa yhdessä järjestelmässä. Useita eri järjestelmiä ei tarvita, sillä kaikki tarvittava tieto on käytettävissä pilvipalveluna, milloin ja missä tahansa. Kaikki tieto kulkee sähköisesti NetBaron Aurinkopalvelun® sisällä ja on sekä työnantajan että henkilöstön käytössä reaaliaikaisesti. Siirry sinäkin NetBaron Aurinkopalveluun, jotta säästät aikaa ja rahaa usean erillisen järjestelmän ylimääräiseltä yhdistämistyöltä.

Edustustilissä on käytetty NetBaronia jo kymmenisen vuotta. Lue lisää, mitä etuja NetBaron® on tuonut yrityksen toimintaan:

Oikeilla työkaluilla jää aikaa asiakastyytyväisyyden vaalimiselle ja toiminnan kehittämiselle 

Jo sadat kirjanpitäjät ympäri Suomen käyttävät NetBaronia, tutustu referensseihin ja lue lisää NetBaron Aurinkopalvelusta.

KumppanikolumniUusimmat Artikkelit
Katso kaikki