17. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Osakeyhtiön voitonjakorajoite

Julkaistu 23.3.2016

  • Kalle Kyläkallio, OTK, VT, asianajaja

Kirjanpito- ja osakeyhtiölain uudistukset muuttivat toimintakertomuksen ja konsernitilinpäätöksen laatimisvelvollisuuksia. Samalla muutettiin jakokelpoisen vapaan oman pääoman määrään liittyviä säännöksiä.

Kirjanpitolakia (KPL) muutettiin 30.12.2015 annetulla lailla (30.12.2015/1620). Samassa yhteydessä muutettiin osakeyhtiölain (OYL) säännöksiä toimintakertomuksen ja konsernitilinpäätöksen laatimis­velvollisuuden sekä jakokelpoisen vapaan oman pääoman määrän osalta 30.12.2015 annetulla lailla (30.12.2015/1622). ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.
Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute