23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Kirjanpidon nyrjähdykset

Julkaistu 18.5.2016


  • Jaakko Rönkkö, KHT, JHT, CIA, Revisium Oy; Henry Kampman, KHT, Revisium Oy; Erkki Yli-Rantala, KHT, Revisium Oy

Kirjanpitäjä voi kohdata laskentaviidakon muhkuraisilla poluilla monenlaisia monttuja.­ Kun asiakkaan, kirjanpitäjän ja tilintarkastajan välinen toiminta on avointa ja vuoro­vaikutteista, poluilla kulkeminen voi kuitenkin muodostua antoisaksi retkeksi­, joka johtaa pitkäaikaiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön.

Kirjanpidon ja erityisesti tilinpäätöksen laadintaan liittyy säännöllisesti toistuvia ongelmakohtia. Näiden kysymysten läpikäynti auttaa välttämään sudenkuoppia ja opastaa sekä kirjanpitäjää että asiakasta laadukkaaseen tilinpäätösraportointiin...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute