23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Eläkeuudistus astuu voimaan ensi vuodesta

Julkaistu 7.12.2016


  • Nina Bruun, osastopäällikkö, eläkkeet Ilmarinen

Eläkeuudistus astuu voimaan 1.1.2017. Luvassa on muutoksia sekä yrittäjän että työntekijän eläkkeisiin. Suurin osa muutoksista astuu voimaan jo heti alkuvuodesta, osa käytännössä vasta vuoden 2018 alusta.

On hyvä muistuttaa jo alkuun, että eläkeuudistuskaan ei muuta eläkkeen kertymisen perusprinsiippiä: eläkettä karttuu eniten työstä. Yrittäjän eläke perustuu puolestaan työtuloon. Mitä pidempään ja suuremmalla työtulolla yrittäjä töitä tekee, sen parempi eläke. Pitkä työura hyvällä palkalla takaa myös työntekijälle parhaan mahdollisen eläkkeen. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute