23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Asunto-osakeyhtiöt työllistävät Tilintarkastuslautakuntaa

Julkaistu 23.5.2017


  • Petri Manninen, varatuomari, LL.M

Artikkelissa luodaan katsaus Tilintarkastuslautakunnan ratkaisuihin vuodelta 2016. Asunto-osakeyhtiöiden riitatilanteisiin liittyvät ratkaisut korostuivat erityisesti. Kaksi tapausta jätettiin pois niiden vähäisen merkittävyyden takia.

Sopivuus toimimaan tilintarkastajana

Tilintarkastaja on toiminut osakeyhtiön selvitysmiehenä ja hänet on tuomittu luottamusaseman väärinkäytöstä 30 päiväsakon sakkorangaistukseen lainvoimaisella ratkaisulla. Tilintarkastusvalvonta pyysi tilintarkastajalta selvitystä siitä, onko hän sopiva enää toimimaan tilintarkastajana...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute