23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Taloushallinnon automaatio

Julkaistu 23.8.2017


  • Janne Fredman, johtava asiantuntija, Taloushallintoliitto

Monet tilitoimistot ovat joutuneet tinkimään katteestaan kirjanpidon ja palkanlaskennan peruspalvelujen osalta. Kiristyneen hintakilpailun myötä useat tilitoimistot ovat siirtyneet hinnoittelemaan palvelujaan suoraviivaisella pakettihinnoittelulla. Taloushallinnon automaatio voi auttaa ratkaisemaan näitä haasteita.

Artikkelisarja alkoi Tilisanomat 2/2017 -lehdessä, jossa futuristi Elina Hiltunen kartoitti tekoälyn vaikutuksia eri elämän osa-alueisiin. Teema jatkuu Tilisanomissa 5/2017, jossa Merja Fischer Staria Oy:stä kertoo käytännön kokemuksista ohjelmistorobotiikan saralla. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute