CTA Paikka
CTA Paikka

Talous­hallinto­liitossa aloitti kaksi uutta työn­tekijää

25.11.2022 Kuva iStock

Kirjanpidon johtavana asiantuntija elokuussa aloittanut Mira Merikanto on toiminut useita vuosia tilitoimistoyrittäjänä ja osakkaana. Merikannon vastuulla ovat kirjanpidon kysymykset, jäsenneuvonta, kouluttaminen ja alan edunvalvonta yhdessä muiden johtavien asiantuntijoiden kanssa. Hänen vastuullaan on myös opiskelijoille suunnatun Junior KLT -tasotestin kehittäminen. Merikannon päätyö on jatkossa Taloushallintoliitossa, mutta hän jatkaa osa-aikaisesti myös tilitoimistoyrittäjänä.

– Uskon, että yhdistelmä niin sanottua kädet savessa -yrittäjyyttä ja asiantuntijuutta toimii minulle hyvin ja tuo synergiaetuja molempiin organisaatioihin, Merikanto sanoo.

Juha Kartano aloitti viestintä- ja markkinointijohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä lokakuun alussa. Kartano työskenteli aiemmin Verohallinnossa. Hän tuli alalle tutuksi esimerkiksi Verohallinnon tilitoimistoraadeissa, erilaisissa taloushallintoa koskevissa kehityshankkeissa ja Suomi.fi-valtuuksien käyttöönotossa. Ennen Verohallintoa Kartano on työskennellyt media- ja viestintäalalla.

NostotUusimmat Artikkelit
Katso kaikki