CTA Paikka
CTA Paikka

Hulppeita koulutus- ja kokoustiloja tarjolla Helsingin ytimessä

Taloushallintoliiton tilojen laajentamisen ja uudistamisen myötä liitto tarjoaa nyt myös tiloja asiakasyritysten omiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Uutuutena talosta löytyy myös ammattitasoinen videokuvausstudio.
26.8.2020 Riitta Alakoski Erkki Kiiski Samuli Skantsi

Taloushallintoliiton toimitilojen yhteydessä on nyt käytettävissä tyylikästä ja monikäyttöistä koulutustilaa. Parhaalla mahdollisella sijainnilla Kampissa yhteydet liikenneasemille ovat vain kävelyetäisyyden päässä. Myös pysäköintitilaa ja hotellivaihtoehtoja on lähistöllä runsaasti.

– Tilat sijaitsevat 11. kerroksessa, joten täältä on upeat näkymät kaupungin yli merelle, kertoo liiton koulutuspalveluiden johtaja Juha Sihvonen.

Kolmen modulaarisen kokous- ja koulutustilan lisäksi tarjolla on myös yksi ryhmätyötila sekä ammattitasoinen videokuvausstudio.

– Koulutustiloista suurimpaan mahtuu 40 henkilöä ja tilat ovat muunneltavissa monenlaisiin tilaisuuksiin sopiviksi. Ryhmätila on tarkoitettu alle 10 hengelle, Sihvonen kertoo.
Taloushallintoliitolta pystyy varaamaan pelkät tilat omatoimikokoukseen, mutta liitto tarjoaa myös kokouspalveluita aina avaimet käteen -vaihtoehtoon ruokailuineen, kahveineen ja tapahtuman sisällön ideointiin asti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä: koulutus@taloushallintoliitto.fi

Kouluttaja esittäytyy – Tuomas Honkamäki

Kuka sinä olet ja mitä olet urallasi tehnyt?

Olen KHT-tilintarkastaja. Olen tehnyt tilintarkastajan työtä 21 vuotta. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja noin vuoden sisällä väittelen tohtoriksi.

Miksi haluat kouluttaa?

Olen kouluttanut jo 15 vuotta erilaisissa tilaisuuksissa. Kouluttajana pääsee haastamaan itseään, kartuttamaan esiintymiskokemusta ja samalla oppii itse enemmän. Kouluttajana on pakko pitää itseään koko ajan tasalla siitä, mitä alalla tapahtuu.

Mitä koulutukset antavat osallistujille?

Kouluttautuminen on elinehto sille, että pystyy pärjäämään tällä alalla. Nykyään talouspuoli kehittyy niin valtavaa vauhtia, että koulutuksiin on osallistuttava usein ja säännöllisesti.

Mitä koulutettavat eivät tiedä sinusta?

He eivät ehkä tiedä, että olen nähnyt 77 Broadway-musikaalia paikan päällä New Yorkissa. Suosikkeihini lukeutuvat muun muassa spektaakkelimainen Les Miserables, musiikkikomedia Something Rotten! ja The play that goes wrong, joka nauratti niin paljon, että vatsa oli kolme päivää kipeänä naurusta.

KoulutusliiteUusimmat Artikkelit
Katso kaikki