Etsitkö tietoa koulutuksista? Liiton asiakaspalvelu auttaa!

Askarruttaako jokin kouluttautumisessa tai talous- ja palkkahallinnon osaamisessa? Me Taloushallintoliitossa autamme sinua mielellämme – oli kyse sitten tarjoamiemme palvelujen yksityiskohdista tai ammattitaidon kehittämisestä ylipäänsä.
25.8.2020 Kuva iStock

Taloushallintoliitosta löytyy alan paras ja laajin koulutustarjonta, ja haluamme jakaa tieto-taitoamme kaikille siitä kiinnostuneille.

Haluamme, että löydät vastaukset kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Tässä siis hieman tietoa asiakaspalvelustamme ja muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä!

Asiakaspalvelubottimme Talbotti neuvoo nettisivuilla

Uusi työkaverimme Talbotti palvelee nettisivujemme käyttäjiä. Hän neuvoo ja ohjaa muiden muassa koulutuksiin, pätevyyksiin ja jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä. Liiton sivuilta löytyy todella paljon tietoa, ja Talbotin tehtävä on auttaa oikean tiedon löytämisessä. Talbotti pyrkii aina tarjoamaan jokaiselle jotakin, ja jos Talbotti ei osaa ohjata sinua oikeiden vastausten äärelle, hänen kauttaan voi ottaa yhteyttä muuhun henkilökuntaamme.

Jotta bottikollegamme oppisi vielä paremmaksi, otamme mielellämme palautetta vastaan. Ota Talbotin kautta yhteyttä meihin, jos sinulla on risuja, ruusuja tai muuten vain terveisiä!

Autamme asiakkaita monissa eri kanavissa

Taloushallintoliiton nettisivuilta, joiden väleissä Talbottikin palvelee, löydät paljon tietoa taloushallintoalasta, koulutuksista ja muista palveluistamme:

Koulutussivuiltamme löydät kaiken tarpeellisen tiedon lähi- ja etäkoulutuksista, verkkokoulutuksista, seminaareista ja opintomatkoista.

Pääsivulta löydät tietoa mm. alasta ja Tili-instituuttisäätiön hallinnoimista KLT- ja PHT-tutkinnoista

Jäsensivuilta löytyvät jäsenille suunnatut edut, palvelut, ohjeet ja dokumentit

Nettisivujen lisäksi neuvomme asiakkaita sähköpostitse, puhelimitse ja kaikissa järjestämissämme tapahtumissa. Kaikki kysymykset ovat tervetulleita – laita rohkeasti mailia tai tule moikkaamaan meitä koulutuksissa, kasvokkain tai virtuaalisesti!

Usein kysyttyjä kysymyksiä koulutuksista

Olen taloushallinnon ja/tai palkkahallinnon asiantuntija. Onko teillä ajankohtaista koulutusta tärkeästä aiheesta X? 

Kaikki koulutuksemme löytyvät koulutus-sivuiltamme ja tarjontamme on laaja:

  • kirjanpito ja tilinpäätös
  • verotus ja yritysjuridiikka
  • sisäinen laskenta, talousohjaus ja yritysneuvonta
  • palkka- ja henkilöstöhallinto
  • julkishallinnon koulutukset
  • taloushallinnon prosessit ja tekniikka
  • viestintä ja asiakaspalvelu
  • esimiestyö, johtaminen ja kehittäminen

Jos sinulla on koulutusideoita, otamme niitä mielellämme vastaan! Niitä ja erilaisia kysymyksiä ja terveisiä voit lähettää osoitteeseen koulutus@taloushallintoliitto.fi. Kaikista koulutuksistamme on myös tarjolla yrityskohtaisia toteutuksia. Jos organisaatiollasi on kouluttautumistarpeita, ole yhteydessä koulutustiimiimme.

 

En ole taloushallinnon rautainen ammattilainen (vielä), onko teillä koulutusta myös minulle?

Tervetuloa talous- ja palkkahallinnon maailmaan! Tarjoamme peruskursseja kirjanpidosta ja palkanlaskennasta ja johdatuksia taloushallinnon saloihin niitä tarvitseville (esimerkiksi jos työskentelet it- ja sovellusasiantuntijana tai myynnin parissa ja tarvitset taloushallinnon perusosaamista).

Olen kiinnostunut taloushallinnon KLT-tutkinnosta ja/tai palkkahallinnon PHT-tutkinnosta. Mitä teen?

KLT- ja PHT-asiantuntijatutkinnoista vastaa Tili-instituuttisäätiö. Kaiken tarvittavan tiedon tutkinnoista, hakemisesta, tenttiaineistosta, itse tenttitilaisuudesta ja pätevyyden ylläpitämisestä löydät Taloushallintoliiton sivuilta kohdista KLT ja PHT.

Jos kaipaat valmennusta ja sparrausta tenttejä varten, ilmoittaudu mukaan Taloushallintoliiton KLT- ja PHT-treeniin! Myös muu koulutustarjontamme soveltuu tutkintoaiheiden kertaamiseen, ja järjestämme runsain mitoin koulutusta KLT- ja PHT-pätevyyden ylläpitoon.

 

Haluaisin kehittää omaa osaamistani/organisaationi osaamista, mutta en ole varma mistä aloittaisin. Miten etenen asiassa, jotta saavuttaisin tavoitteeni?

Ei hätää, joskus voi olla vaikea tunnistaa, millaisia henkilökohtaisia tai yrityskohtaisia osaamistarpeita on ja miten kouluttautumissuunnitelma tulisi rakentaa. Laita meille viestiä tilanteestasi, me neuvomme! Tarjoam­me myös yrityksille osaamiskartoitusta, jonka avulla pystytään tehokkaasti tunnistamaan yrityksen lähtötilanne ja osaamistarpeet sekä luomaan selkeä kehittämissuunnitelma ja opintopolut.

Julkisen sektorin organisaatioille lisävinkkinä: tarjoamme runsaasti myös julkistalouden koulutusta!

 

Business Designer 17.9.2020 Helsinki

Business Designer -jatkokurssi 2.11.2020 Helsinki

Puhe-Judo ™ Peruskurssi 1.10.2020 Helsinki

Tilitoimiston myynnin johtaminen ja nykyaikainen talouspalveluiden myynti 10.9.2020 Helsinki

 

koulutus.taloushallintoliitto.fi

KoulutusliiteUusimmat Artikkelit
Katso kaikki