Kumppanikolumni Kaupallinen yhteistyö: Netbaron Solution

Tiesitkö, että NetBaron® on myös tilitoimiston toiminnanohjaus­järjestelmä?

NetBaron® on täysverinen kirjanpito- ja palkkaohjelmisto mutta se on myös tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla hoituvat työnsuunnitteluun ja -ohjaukseen, asiakassuhteiden hoitamiseen ja esimerkiksi työajan kellottamiseen liittyvät tehtävät yhdessä ja samassa järjestelmässä.
18.10.2021
Antti Leinonen toimitusjohtaja, Netbaron Solutions Oy

Miksi NetBaron tilitoimiston toiminnanohjaus?

Tehokas ajankäyttö ja tietojen hallinta parantavat tilitoimiston kannattavuutta ja vapauttavat aikaa esimerkiksi asiantuntijatehtäviin. Tilitoimistoon ei tarvitse hankkia toiminnanohjaukseen mitään erillistä järjestelmää, sillä NetBaron sisältää myös toiminnanohjausjärjestelmän. Sen avulla tilitoimistossa voidaan huolehtia mm. työn tehokkaasta resursoinnista kohdistamalla ja aikatauluttamalla asiakastyöt toimiston sisäisesti, automatisoida toistuvia työtehtäviä, jakaa asiakaskohtaisia työohjeita tuotekortteineen ja hoitaa tehokkaasti asiakasviestintää.

Tilitoimiston johto saa työkalut toiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen sekä laadunvalvontaan. Työntekijä puolestaan voi hyödyntää helppoa työkalua oman ajankäytön suunnitteluun ja hallintaan, päivän töistä ja tehtävistä muistuttavat hälytykset sekä helppokäyttöisen kellotustyökalun.

Moniyritys kokoaa asiakkaat kätevästi yhteen näkymään

Asiakkaiden tietoja käsitellään helposti ja turvallisesti erityisesti tilitoimistoille suunnitellussa NetBaronin Moniyritys-käyttöliittymässä. Tietokannat ovat asiakaskohtaisia ja palvelimet sijaitsevat suomalaisissa konesaleissa, joiden käytettävyys on 24/7 ja vikasietoisuus korkea mm. kahdennetun järjestelmän johdosta.

Moniyritys on tilitoimistoille myös työnohjauksen työkalu. Tehtäviä ja asiakasaineistoja koskevat muistutukset ja varoitukset näkyvät sovelluksen etusivulla, joten tilitoimistossa ollaan aina tilanteen tasalla. Kirjanpitäjä tai tilitoimiston johto näkee sen avulla nopeasti yhdellä silmäyksellä ajankohtaisen listauksen toimista, joita asiakasyrityksissä vaadittaisiin, esimerkiksi

  •  ilmoitukset virheellisistä maksuaineistoista
  • viimeisin lukittu kirjanpidon kausi
  • ylisuoritetut myyntilaskut
  • erottavat tositteet tai alkusaldot.

Käyttäjä voi itse räätälöidä, mitä tietoja ja muistutuksia haluaa etusivulla nähdä.

Monen erillisen järjestelmän sijaan NetBaronin ominaisuuksista voidaan koota kokonaisuus, joka toimii saumattomasti yhteen ja tukee sekä tilitoimiston että tilitoimiston asiakkaan liiketoimintaa. Kaikki tarvittava tieto on kustannustehokkaasti yhden kirjauksen periaatteella yhdessä järjestelmässä.

NetBaron on menestynyt viimeisen kahden vuoden aikana Taloushallintoliiton puolueettomissa ohjelmistovertailuissa. Taloushallinto-ohjelmistojen vertailussa 2020 sijoituimme toiseksi ja palkanlaskentaohjelmistojen vertailussa (julk. 2021) jaetulle ykkössijalle.

Jo sadat kirjanpitäjät ympäri Suomea käyttävät NetBaronia, tutustu referensseihin ja lue lisää NetBaronista.

KumppanikolumniUusimmat Artikkelit
Katso kaikki