Kumppanikolumni Kaupallinen yhteistyö: Heeros Oyj

Reaaliaikainen data helpottaa päätöksenteossa

Tässä muuttuvassa ja hektisessä maailmassa ei liiketoiminnan menestyksen luotsaamiseen enää riitä mututuntuma tai kerran vuodessa päätetyt suunnitelmat. Liiketoiminnan seurantaan, analysointiin ja tulkintaan tarvitaan kokonaisvaltaisempaa tietoa, reaaliaikaisia tunnuslukuja ja järkeviä työvälineitä.
3.8.2019
Tomi Ingerttilä Kumppanuusjohtaja, Heeros Oyj

Heeros yhteistyöhön Fuusorin kanssa

Meillä Heeroksella oli tavoitteena laajentaa raportoinnin palvelutarjoamaa ja mietimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, millaisia ominaisuuksia liiketoiminnan raportointiin tarvittaisiin. Lukuisten raportointijärjestelmien kartoituksessa joukosta nousi ylitse muiden Fuusor Oy:n Business Intelligence -ratkaisu. Yhteistyösopimus solmittiin keväällä 2019.

Fuusor-raportointi tuo lisäarvoa asiakkaillemme. Sieltä saatavien tietovirtojen hyödyntäminen päivittäisissä toiminnoissa auttaa fokusoinnissa ja ohjaa esimerkiksi turhan kapasiteetin poistamiseen. Kun keskitytään olennaiseen eikä seurata asioita, joilla on vain marginaalinen vaikutus liiketoimintaan, syntyy parempia tuloksia. Olemme iloisia, että asiakkaamme voivat saumattoman integraation avulla käyttää helposti Fuusor-raportoinnista saatavia tunnuslukuja päätöksenteon tukena ja kehittää sekä kasvattaa yrityksen liiketoimintaa systemaattisesti.

Automaatiolla nopeutta tiedon hallintaan

Raportointiyhteistyön myötä on tiedonsiirto automatisoitu Heeroksen ja Fuusorin välillä. Automaattirajapinta, nyt ensimmäisenä Heeros Kirjanpitoon toteutettuna ja myöhemmin osto- ja myyntireskontraan, nopeuttaa tiedonhallintaa. Tietoja ei tarvitse enää kerätä manuaalisesti eri lähteistä, vaan reaaliaikaiset tunnusluvut ovat automaattisen datapäivityksen ansiosta aina heti käytettävissä.

Monipuoliset ominaisuudet tuovat hyötyjä tekemiseen

Ohjelmiston automatiikka ja raporttien monimuotoisuus vapauttavat aikaa työskentelyyn, jonka lisäksi raportissa olevien taulukoiden ja mittareiden ohella näytettävät visuaaliset elementit helpottavat ja nopeuttavat asioiden tulkintaa. Kun koontinäkymillä ja raporteilla voidaan interaktiivisten toimintojen avulla vaihtaa tarkastelun kohteita ja jaksoja sekä porautumisen tasoa aina mielenkiinnon mukaan, säästytään siltä, että joka asiaan pitäisi tehdä erilliset raportit.

Tunnuslukujen seuranta ja analysointi ei saa myöskään olla sidottu tiettyyn paikkaan tai aikaan, vaan raportoinnin toimivuus millä tahansa päätelaitteella, selaimella ja puhelimella milloin vaan tuo joustoa tekemiseen. Uskon, että Fuusor-raportoinnin avulla asiakkaamme saavat uusia oivalluksia tiedolla johtamiseen, näin jää myös enemmän aikaa yrityksen kehittämiseen ja kasvattamiseen.

KumppanikolumniUusimmat Artikkelit
Katso kaikki