23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Muutoksia ennakkoperintään

Julkaistu 7.12.2016


  • Janne Myllymäki, KTL, OTM, ylitarkastaja Verohallinto

Vuoden 2017 alusta alkaen verotusmenettelyyn on tulossa useita muutoksia. Verotusmenettelyn muutokset eivät kuitenkaan ole loppumassa vielä tähän, vaan verotusmenettelyä on tarkoitus uudistaa lisää tulevina vuosina.

 Verotusmenettely muuttuu merkittävästi vuoden 2017 alusta alkaen. Oma-aloitteisten verojen verotusmenettelyssä sovelletaan jatkossa pääosin yhtenäisiä menettelysäännöksiä, joista säädetään uudessa oma-aloitteisten verojen verotusmenettelylaissa. Samalla kumotaan verotililaki ja suuri osa muiden verolakien omista menettelysäännöksistä...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute