Tilaa ilmainen Tilisanomat joulukalenteri

Joulukuu ja joulun tuoma yllätyksellisyys ja hauskuus on pian taas täällä. Tilisanomat tarjoaakin joulukuussa 2020 joulukalenterin ilahduttamaan jokaisen taloushallinnon ammattilaisen arkea.

Joulukalenterissa seikkailevat touhukkaat yrittäjätontut Jeppe ”digitouho” Kuurakaara ja Pike ”tuulitukka” Kimalleparta, joiden yritteliäisyys totta totisesti on silloin tällöin hyvinkin luovaa. Taloushallinto ei todellakaan ole heidän bravuuriaan, vaan fokus tekemisessä on enemmänkin uusissa yritysideoissa ja yritysten tuloksen maksimoinnissa. Jeppe ja Pike kaipaavatkin kipeästi apuasi erilaisten kirjanpito ja verotuskoukeroiden ratkaisemisessa.

Saat päivittäin sähköpostiisi väittämän Jepen ja Piken yritystouhuiluista, jonka oikeellisuutta pääset arvoimaan. Väittämien ratkaisussa ammattitaidollasi on todellakin merkitystä.

Joulukalenteri tulee veloituksetta sähköpostiisi päivittäin, joten riittää, että täytät alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja jäät odottelemaan joulun lähestymistä.

Ihanaa joulun odotusta!

Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite


Jättämällä yhteystietosi, liityt samalla Tilisanomat uutiskirjetilaajaksi ja kuulet ajankohtaiset Tilisanomat artikkelit ensimmäisten joukossa.