Tilaa ilmainen Tilisanomat joulukalenteri

Joulukuu ja joulun tuoma yllätyksellisyys on taas täällä. Tilisanomat tarjoaa joulukuussa 2022 joulukalenterin ilahduttamaan jokaisen talous- ja palkkahallinnon ammattilaisen arkea.

Tänä vuonna joulukalenteri sisältää jo aiemmilta vuosilta tutuksi tulleet hieman tohelot, mutta sitäkin sympaattisemmat yrittäjätontut Jeppe ”digitouho” Kuurakaaran ja Pike ”tuulitukka” Kimalleparran, jotka kerta toisensa jälkeen saavat ratkaistua arjen haasteet vuoden luetuimmilla ja kiinnostavimmilla Tilisanomat artikkeleilla. 24 luukkua käsitellen aiheita kirjanpidon, verotuksen, työlainsäädännön ja palkkahallinnon osa-alueilta, joten tätä lukuelämystä ei kannata jättää väliin.

Joulukalenteri tulee veloituksetta sähköpostiisi päivittäin, joten riittää, että täytät alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja jäät odottelemaan joulun lähestymistä.

Ihanaa joulun odotusta!

Jättämällä yhteystietosi, liityt samalla Tilisanomat uutiskirjetilaajaksi ja kuulet ajankohtaiset Tilisanomat artikkelit ensimmäisten joukossa. Täältä löydät Taloushallintoliiton tietosuojaselosteen.