20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Yritysvastuu johtamisen kohteeksi

Julkaistu 23.8.2016


  • Sirpa Juutinen, yritysvastuupalveluiden johtaja, YTL, PwC

Jotta yritys voi nähdä vastuullisuuden todellisen arvon liiketoiminnalle, tulisi sen hahmottaa yritysvastuun merkitys oman arvonluontinsa osana. Vain tällöin investoinnilta voidaan odottaa takaisinmaksua. Mikäli yritysvastuuta tehdään hieman vasemmalla kädellä ja vain raportoinnin vuoksi, tulee prosessista helposti pelkkä kuluerä.

Suomalaisista yrityksistä vajaa 160 raportoi yritysvastuustaan joko erillisellä yritysvastuuraportilla tai julkaisemalla vastuullisuustietoja verkkosivuillaan tai vuosikertomuksen yhteydessä. Luku ei juuri ole muuttunut viimeisten viiden vuoden aikana, vaikka samaan aikaa yleinen tietoisuus yritysvastuusta on lisääntynyt huomattavasti. Eikö Suomessa vastuullisten yritysten määrä kasvakaan?..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute