20. marraskuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Yhteisöjen ja yhteisetuuksien ennakonkanto muuttuu

Julkaistu 18.10.2017


  • Markku Ojala, johtava asiantuntija, Taloushallintoliitto

Marraskuun alussa 2017 yhteisöjen ja yhteisetuuksien ennakonkantoon tulee käyttöön uudet säännöt ja menettely. Vuoden kuluttua eli 1.11.2018 uusi menettely tulee käyttöön laajemminkin.

Yhteisöt ja yhteisetuudet eivät 1.11.2017 lähtien voi enää maksaa oma-aloitteisesti niin sanottua ennakon täydennysmaksua, mikäli ne haluavat täydentää maksamaansa tuloveron ennakkoa. Ennakon täydentämistä varten yhteisön ja yhteisetuuden tulee sähköisessä palvelussa tehdä hakemus niin sanotun lisäennakon määräämiseksi...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute