20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Vuosi-ilmoittaminen uudistui

Julkaistu 23.8.2016


  • Kati Jalojärvi, toimitusjohtaja, eMBA, KLT, HHJ, Satakerta Rödl & Partner Oy

Vuosi-ilmoitusten antamiseen ja tietojen korjaamiseen tuli 2016 vuoden alusta isoja muutoksia. Nämä muutokset kannattaa huomioida jo nyt, ettei tammikuulle jää ylimääräistä tietojen korjaamista.

Alkuvuosi on tilitoimistoissa todellista aherrusta. Yhä useampi tilinpäätös tulee tehtäväksi jo tammikuun aikana. Palkkahallinnossa tehdään normaalien palkkojen lisäksi luontaisetuarvojen päivitykset sekä vuosi-ilmoituksia edellisen vuoden palkoista ja suorituksista. Vuosi-ilmoittamismenettelyn uudistumisen myötä työnantajan tai muun suorituksen maksajan koko kalenterivuoden tiedot annetaan maksuvuodesta 2016 alkaen yhdellä ilmoituksella. Näin on toimittava myös tilanteessa, jossa palkkaohjelmistoa tai palvelutarjoajaa on vaihdettu kesken vuoden...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute