23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Tilintarkastajiin kohdistuva laaduntarkastus

Julkaistu 23.8.2017


  • Risto Ruuska, johtava asiantuntija, Suomen Tilintarkastajat ry

Tilintarkastajien työtä ja työn tulosta eli tilintarkastuskertomusta hyödyntävät yhteiskunnan keskeiset toimijat, kuten rahoituslaitokset ja verottaja. Tilintarkastajien työn yhteiskunnallisen merkityksen vuoksi on ensiarvoisen tärkeää huolehtia työn laadusta. Tilintarkastaja onkin luvanvarainen ammatti.

Tilintarkastajien auktorisoinnista vastaa Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) tilintarkastusvalvonta. Se myös valvoo tilintarkastajia. Yksi osa tilintarkastajien valvontaa on tilintarkastajien laaduntarkastus. Se kohdistuu säännöllisesti kaikkiin tilintarkastajiin ja tilintarkastusyhteisöihin...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute