20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Suku yhtiön omistajana – rikkaus vai riesa?

Julkaistu 21.1.2016


  • Riitta Korpela, työyhteisöjen kehittäjä

Menestyvän sukuyrityksen taustalla on yhtenäinen, sopuisa suku, jonka arvot ja tavoitteet ovat linjassa yrityksen arvojen kanssa. Tahtotila ja toimintatavat ovat yhteiset, ja strategiat tukevat sekä suvun yhteiseloa että yrityksen toimintaa.

Perhe- tai sukuomisteisessa yrityksessä ihmissuhteet ja roolit ovat sekä haaste että voimavara. Vieraan palveluksessa oleva henkilö saa ”henkireiän” perhesuhteistaan ollessaan muualla töissä, sukuyrityksessä perhejäsenten vuoro­vaikutus on huomattavasti tiiviimpää...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute