20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Sijoituskiinteistöjen käypään arvoon kirjaaminen

Julkaistu 19.10.2016


  • Jarmo Leppiniemi, professori

Sijoituskiinteistöjen käyvän arvon arvostus ei ole vain kirjanpitokysymys. Sillä voi olla merkittäviä reaalitalouden seurauksia.

Tilinpäätöksessä käypään arvoon arvostaminen tulee ensisijaisesti näkyviin niin, että taseessa ja tuloslaskelmassa esitetään realisoitumattomia hallussapitovoittoja. Realisoitumattomat sijoituskiinteistöjen hallussapitotappiotkin on esitettävä, mutta ilman erillistä säännöstäkin yleisiin tilinpäätösperiaatteisiin kuuluva varovaisuus johtaa usein samaan lopputulokseen...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute