23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Pörssiin – miten ja miksi?

Julkaistu 23.8.2016


  • Sari Lounasmeri, toimitusjohtaja, KTM, Pörssisäätiö

Jo viisi yhtiötä on listautunut pörssilistalle tänä vuonna ja kolme yhtiötä hakeutunut First North -markkinapaikalle. Alhainen korkotaso tukee osakekursseja. Hyvä arvostus ja tarve oman pääoman ehtoiseen rahoitukseen houkuttaa yhtiöitä listoille.

Finanssikriisin seurauksena kasvun rahoittaminen yksin lainarahoituksella ei onnistu, vaan vaaditaan myös omistajien panosta. Pörssin kautta yhtiö tavoittaa laajan joukon uusia osakkeenomistajia. Osakkeesta tulee likvidimpi. Vanhat omistajat voivat myydä omistuksiaan tai ostaa lisää. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute