20. marraskuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Ohjelmistorobotiikka haastaa organisaatiot - Robotit osana työyhteisöä

Julkaistu 18.10.2017


  • Merja Fischer, TkT, KTM, Staria Oyj

Viime aikoina erilaisissa työelämän muutosta käsittelevissä teksteissä digitalisaatiokehitys, automatisointi ja robotiikka yhdistetään herkästi työpaikkojen häviämiseen. Viesteissä piilee toki totuuden siemen – mutta kenenkään intresseissä ei liene muutoksella pelottelu? Mahtavaa muutoksessa on, että sen avulla voidaan synnyttää Suomeen uusia työpaikkoja!

Tärkeää on pitää mielessä, että työelämä on joka tapauksessa muuttumassa. Kun ennen töitä tehtiin yksin tai tiimeissä, nyt asiakas on aktiivisesti mukana osana palvelun tuottamista.  Tämän päivän ammatillinen osaaminen taas syntyy enemmän yhdessä oppimisesta, erilaisten oppimisyhteisöjen ja asiakas-case’ien kautta kuin oppimisesta kouluissa ja oppilaitoksissa. Johtamisenkin painopiste on siirtynyt ihmisten motivaation johtamiseen ja turvallisuuden tunteen synnyttämiseen. Innostus ja merkityksellinen työ synnyttävät tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute