20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Miten tilinpäätökseen saadaan varastolle oikea arvo?

Julkaistu 21.1.2016


  • Katja Hanski, KHT

Varasto muodostaa useassa yrityksessä oleellisen osan yrityksen omaisuudesta, joten tilinpäätöksessä on syytä kiinnittää erityistä huomiota varaston oikeaan arvoon.

Vaihto-omaisuutta ovat sellaisenaan tai jalostettuna luovutettaviksi tai kulutettaviksi tarkoitetut hyödykkeet. IAS 2:n mukaan vaihto-omaisuudeksi määritellään omaisuuserät, jotka ovat tarkoitettu myytäviksi tavanomaisessa liiketoiminnassa, käsiteltävinä tuotanto­prosessissa edellä tarkoitettua myyntiä varten tai tuotantoprosessissa tai palveluja tuotettaessa kulutettaviksi tarkoitettuja raaka-aineita tai tarvikkeita. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute