20. marraskuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Mitä ovat ulkopuoliset palvelut?

Julkaistu 23.3.2016


  • Jarmo Leppiniemi, professori

Ulkopuoliset palvelut esiintyy kululajikohtaisessa tuloslaskelmakaavassa Materiaalit ja palvelut -ryhmän toisena eränä. Ryhmän toinen erä, Aineet, tarvikkeet ja tavarat, on selkeä kokonaisuus, mutta Ulkopuoliset palvelut -erän sisältöä ei kirjanpitolaissa tai -asetuksessa tarkemmin määritellä.

Ulkopuoliset palvelut -erän sisältöä voi lähteä selvittämään vertaamalla sitä kahteen lähierään: Aineisiin, tarvikkeisiin ja tavaroihin sekä Liiketoiminnan muihin kuluihin. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute