20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Laki työntekijöiden lähettämisestä uusittiin

Julkaistu 24.8.2016


  • Albert Mäkelä, lainopillinen asiamies, OMT, Suomen Yrittäjät ry

Työntekijöiden lähettämistä koskevat säännöt uudistuivat kesäkuussa. Lakia työntekijöiden lähettämisestä sovelletaan, kun ulkomainen yritys lähettää työntekijöitään Suomeen. Lailla selkeytettiin yritysten velvoitteita sekä tehostettiin valvontaa.

Uusi laki työntekijöiden lähettämisestä tuli voimaan 18.6.2016. Lailla pantiin täytäntöön lähetettyjen työntekijöiden niin sanottu täytäntöönpano­direktiivi. Samalla vanha laki lähetetyistä työntekijöistä kumottiin. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute