20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Kun työsuhde loppuu

Julkaistu 23.8.2016


  • Anja Tuomola, lainopillinen asiamies, Suomen Yrittäjät ry

Aina rekrytointi ei onnistukaan halutulla tavalla, tai joskus työsuhteen jatkaminen ei ole enää muista syistä mahdollista. Silloin edessä on työsuhteen päättäminen. Tilanne on aina arka, ja se on syytä hoitaa huolella.

1. Koeaikapurku

Koeaika on helppo tapa varmistaa työntekijän soveltuvuus työtehtäviin. Työsopimuksessa voidaankin sopia, että työsuhteen alussa on koeaika, yleensä enintään neljä kuukautta, jolloin työsopimuksen voi päättää pelkästään koeaikaan vedoten. Koeaikapurkuun ei liity irtisanomisaikaa, vaan sopimus päättyy heti.  ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute