20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Kokemuksia kilpailukyky­sopimuksen työaikamuutoksista

Julkaistu 17.1.2017


  • Janne Fredman, tuotepäällikkö, ValueFrame Oy

Kilpailukykysopimuksen mukainen vuosittainen työajan pidennys käynnistyi vuoden alussa. Kikyn soveltamisesta on tehty erilaisia käytännön tason suunnitelmia ja toteutuksia työaikakirjanpidossa ja työaikakirjanpito-ohjelmistoissa.

Osana kilpailukykysopimusta (kiky) vuosittainen työaika piteni Suomessa kokoaikatyössä keskimäärin 24 tunnilla eli noin kuudella minuutilla per päivä vuoden 2017 alusta. Työntekijä- ja työnantajaliitot sopivat työajan pidentämisen toteuttamistavasta alakohtaisesti. Paikallisesti voidaan sopia erilaisista ratkaisuista kuin liittotasolla...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute