23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Kohti uutta tunnistus- ja valtuutusratkaisua

Julkaistu 22.3.2017


  • Matti Hiltunen, hankepäällikkö, Väestörekisterikeskus, KaPA-ohjelman Suomi.fi-valtuudet-palvelu

Suomi.fi-valtuudet-palvelu ja sen myötä uusi kansallinen valtuusrekisteri otetaan tuotantoon syksyn 2017 aikana. Katso-tunnistuspalvelu sulautetaan osaksi Suomi.fi-palveluita vuoden 2019 loppuun mennessä. Suomi.fi-valtuudet-palvelu mahdollistaa henkilön tai yrityksen edustajan asioinnin sähköisissä asiointipalveluissa, jotka hyödyntävät mahdollisuutta puolesta asiointiin.

Suomi.fi-valtuudet-palvelun avulla voidaan luotettavasti tarkistaa henkilön tai yrityksen valtuudet asioida sähköisesti toisen henkilön tai yrityksen puolesta. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute