20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Kohti sujuvampaa, sähköistä kirjanpitoa

Julkaistu 21.1.2016


  • Tapio Tikkanen, KTM, KLT

Uudistunut kirjanpitolaki tuo monenlaisia muutoksia kirjanpitäjän työhön. Lakia on noudatettava 1.1.2016 lähtien tai sen jälkeen alkavina tilikausina.

Vauhtia tietotekniseen kehitykseen

Uudistus mahdollistaa kirjanpidon tietoteknisen välineistön kehittymisen nykyistä nopeammin. Lainsäädännöstä poistetaan tätä rajoittavia esteitä esimerkiksi teknisen muodon tai maantieteellisen säilyttämisen osalta. Paperimuotoisesta tasekirjasta luovutaan, joten kaikki kirjanpitoaineisto voi jatkossa olla sähköisessä muodossa. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute