23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

KKO:lta linjaus TESin yleissitovuudesta

Julkaistu 19.10.2016


  • Tuomas Lehtonen

Korkein oikeus teki keväällä ratkaisun yleissitovan työehtosopimuksen noudattamisesta. Ratkaisu linjaa tulevaisuutta erityisesti niissä yrityksissä, jotka eivät kuulu minkään TESin piiriin. Tilitoimistojen arkeen päätös ei suoraan vaikuta, mutta tilanteen kehitystä kannattaa tarkkailla.

KKO teki viime keväänä ratkaisun, jossa edellytetään yleissitovan työehtosopimuksen noudattamista. Korkein oikeus katsoi, että työehtosopimusten piiriin kuulumattoman työnantajan pitää maksaa työntekijälle hänen oman alansa työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja lomakorvauksia. Työntekijä teki työsuhteessa omaan alaansa kuuluvia työtehtäviä...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute