23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Kirjanpitoaineisto ja sen säilytys

Julkaistu 19.10.2016


  • Janne Fredman, tuotepäällikkö, ValueFrame

Kirjanpitolain uudistukseen liittyvät muutokset tulivat voimaan 1.1.2016 alkaneelta tilikaudelta. Uudistus tuuletti vanhoja, vakiintuneita käytäntöjä.

Kirjanpitoaineisto koostuu liiketapahtuman todentavista tositteista ja niiden perusteella laadituista kirjauksista. Kirjaukset tulee voida tuottaa aika- ja asiajärjestykseen. Kirjanpitoaineistoon kuuluvat myös tilinpäätös sekä liiketapahtumia koskeva kirjeenvaihto kuten viranomaisilmoitukset ja yhtiökokouksen ja hallituksen pöytäkirjat...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.





Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute