17. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Kelan viestintäkanavat johdattavat oikean tiedon äärelle

Julkaistu 17.12.2015


  • Tua Kyrklund, Viestintä, kehittämispäällikkö Kela

”Elämässä mukana – muutoksissa tukena” kuuluu Kelan motto. Kelan etuuksiin ja palveluihin tulee muutoksia entistä tiuhempaan. Muutoksissa pysyy parhaiten mukana seuraamalla Kelan viestintäkanavia työnantaja-asiakkaille.

Kela kertoo nettisivuillaan vuodenvaihteen muutoksista sitä mukaa kuin ne on vahvistettu. Kelan asiantuntijoilla on myös kestoaiheita, joista kysytään vuodesta toiseen. Ne ovat myös toistuvia aiheita Työnantajainfossa ja uutiskirjeessä, jonka tilaajat saavat maksutta sähköpostiinsa...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.
Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute