17. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Kapitalisaatiosopimus kasvattaa suosiotaan

Julkaistu 17.12.2015


  • Janne Myllymäki, Ylitarkastaja, KTL, OTM Verohallinto

Kapitalisaatiosopimusten määrä on lisääntynyt huomattavasti viime vuosien aikana. Samoin on lisääntynyt niihin sijoitettujen varojen yhteismäärä. Yhtenä syynä tähän kehitykseen on pidetty kapitalisaatiosopimukseen tehdyn sijoituksen edullista verokohtelua.

Kapitalisaatiosopimus on sijoittajan ja vakuutus­yhtiön välinen säästämis- ja sijoittamissopimus, josta säädetään vakuutusluokista annetussa laissa. Kapitalisaatiosopimus eroaa henki- ja eläkevakuutuksista siinä, että kapitalisaatiosopimuksessa ei ole vakuutettua henkilöä tai edunsaajaa. Kapitalisaatiosopimus muistuttaa tässä mielessä enemmän indeksilainaa tai rahastosijoitusta kuin henki- tai eläkevakuutusta...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.
Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute