23. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Etätyö perustuu luottamukseen

Julkaistu 23.8.2017


  • Eija Männistö, henkilöstöhallinnon johtava asiantuntija, Taloushallintoliitto

Etätyö, eli työskentely muualla kuin työnantajan tiloissa, sopii usein asiantuntija- ja tietotyöhön. Työntekoa on hyvä selkiyttää yhteisillä pelisäännöillä.


Etätyö on tapa organisoida työ joustavalla tavalla. Parhaimmillaan etätyö perustuu molempien osapuolten kannalta joustavaan työn tekemiseen, jossa huomioidaan kummankin osapuolen tarpeet. Työnteon eri muotojen käyttämisen tarkoitus on järkevöittää työn tekemistä, ja usein toimiva tapa on yhdistää etäpäiviä ja työpaikalla tehtäviä päiviä. Etätyötä voidaan tehdä myös satunnaisesti, jolloin siitä sovitaan tapauskohtaisesti. Etätyö perustuu luottamukseen ja vastuuseen työantajan ja työntekijän välillä...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute