20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Eri yritysmuotojen verotuksellinen edullisuus pidemmällä aikavälillä

Julkaistu 19.10.2016

  • Kari Alhola, KTM, Alhola Consulting Oy

Tässä artikkelisarjassa tarkastellaan suppeaomistuspohjaisia pien- ja mikroyrityksiä. Tarkastelun kohteena ovat toiminimi, henkilöyhtiöt eli avoin yhtiö ja kommandiittiyhtiö sekä osakeyhtiö. Artikkeleissa ei tarkastella yrittäjäpuolisoja eikä paikoin pienyritykseksikin sopivaa osuuskuntamuotoista yritystä.

Artikkelisarjan viimeisessä osassa keskitytään eri yritysmuotojen verotukselliseen edullisuuteen pidemmän aikavälin kysymyksin. Kuten artikkelisarjan aikaisemmissakin osissa, tarkastelun kohteena on tässäkin yhden luonnollisen henkilön, omistajayrittäjän, omistama yritys...

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute