20. lokakuuta 2017

Seura meitä Facebookilla Seura meitä Twitterilla Tilaa syöte

Share/Save

Auktorisointi laadun takeena

Julkaistu 21.1.2016


Kuva: Vesa Tyni

  • Tuomas Lehtonen

Taloushallinnon palveluja tarjoava helsinkiläinen Osinco teki tänä syksynä hattutempun. Kolme yrityksen työntekijää suoritti samanaikaisesti KLT-tutkinnon. Nyt yritys hakee Taloushallintoliiton jäsenyyttä ja sitä kautta tili-instituuttisäätiön myöntämää auktorisointia. Yrittäjä Mikko Hollman uskoo auktorisoinnin edistävän myyntiä.

Helsingissä, Malmin Raitin varrella kohoavan jyhkeän punatiilisen rakennuksen uumenissa on säilytetty aikanaan viljaa. Nykyään 1920-luvulla valmistuneessa Hankkijan entisessä viljavarastossa ei nähdä enää maatalouden tuotteita. Tilat on remontoitu muutamia vuosia sitten moderneiksi toimistoiksi, joissa ahertaa tätä nykyä nelisenkymmentä yritystä. Yksi yrityksistä on taloushallintopalveluja tarjoava Osinco Oy. ..

Kirjaudu sisään


Haluatko lukea lisää? Kirjaudu sisään Tilisanomat-lehden tunnuksillasi tai tilaa Tilisanomat tästä . Tilaamalla saat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tilisanomat-lehden sekä tunnukset, joilla pääset lukemaan Tilisanomat sekä Tilitoimistossa -verkkolehtiä. Lehtien arkistot ovat myös käytettävissäsi. Jos yrityksesi on Taloushallintoliiton jäsen, on yritykselläsi automaattisesti yksi jäsenyyteen kuuluva Tilisanomat-tilaus, Tilitoimistossa-lehden tilaus sekä tilaukseen kuuluva verkkolehtitunnus. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään verkkolehteen alla.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa verkkolehteen
1. Kirjoita tilaajanumerosi, jonka löydät lehden takakannen osoitekentästä
2. Anna salasanana postinumerosi ja vaihda se omavalintaiseksi kirjautumisesi jälkeen
3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi


=Tilaajanumero
=Postinumero ensimmäisen kerran kirjautuessasi
Unohditko salasanasi? Pyydä uusi salasana.

Kirjaudu sisään
LukijapalvelutMediakorttiYhteystiedotPalaute